Mr-ruby.dk – sådan virker det

Det er vel bare en webshop lige som alle andre?
På en måde ja. Men Mr Ruby kan ikke lide at være som alle andre. Så vi har forsøgt at lave det lidt anderledes. Mr-ruby.dk skulle gerne fremstå som et sted med en puls. Et sted hvor der hele tiden er nye gode historier at finde, og et sted hvor kunderne kan interagere med det der foregår. Oven i det, så bliver du belønnet for at være trofast og belønnet for at lege anmelder. Her kan du læse lidt mere om hvordan den nye shop virker.

Billedet viser en produktside på www.mr-ruby.dk. Feltet med antal optjente bonuspoint er markeret med rødt

Meld dig ind i kundeklubben og optjen bonus

På mr-ruby.dk bliver du belønnet hver gang du handler. For hver 100 kroner du bruger tilføjes der 5 point til din kundeklub konto. Point kan omsættes til kroner på dit næste køb. Det vil sige, køber du for 1000 kroner i september måned, så står der 50 point = 50 kroner på din konto, som du kan bruge næste gang du handler. Når du er logget ind på din kundeklub konto, så kan du hele tiden følge hvor meget du har optjent og hvor meget du kan bruge. På alle varer figurerer også det antal point du får ind på din konto ved at købe.

Tilmeld dig kundeklubben her

Billedet viser en produktside på www.mr-ruby.dk. Feltet hvor du kan angive stjerner er markeret med rødt

Giv vinene stjerner når du har smagt dem

På mr-ruby.dk kan du hjælpe andre kunder med at foretage det rigtige køb. Når du har smagt en vin fra shoppen kan du anmelde den på to måder: ved at give den stjerner, eller ved at skrive en anmeldelse. Stjerner er den nemme og hurtige måde at gøre det på. Du finder varen på pc eller mobil og trykker på det antal stjerner du ønsker at give vinen. Bemærk, at på mobil skal du trykke på stjerne 5 hvis du vil give vinen 5 stjerner, stjerne 4 hvis vinen skal have 4 stjerner og så fremdeles.

Billedet viser en produktside på www.mr-ruby.dk. Feltet hvor du kan skrive en anmeldelse er markeret med rødt

Skriv en anmeldelse og optjen bonus point

Den lidt mere besværlige måde at anmelde vine på er ved at logge ind i kundeklubben og skrive en anmeldelse. Til gengæld bliver du belønnet for din flid. For hver anmeldelse du skriver, bliver der overført 5 point til din kundeklub konto. Bemærk, at bonus point ikke overføres med det samme, først når anmeldelsen er godkendt får du dine point. Godkendelse handler ikke om, at frasortere dårlig kritik, det handler om at ikke al sprogbrug accepteres på Mr-ruby.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *